• Project Gallery

Svetllana Dimovska është pronare e studios së modës “Svetle & Jule”. Ajo u ofron klienteve femra dizajn dhe qepje sipas masës. Studio e modës bën veshje zyrtare, fustane martese, veshje standarde, kostume femrash, pallto dhe veshje të tjera të femrave. Shërbimet e ofruara nga studio e modës “Svetle & Jule” u ofrojnë klientëve një dizajn unik, çmim të përballueshëm, përpunim cilësor dhe shërbim profesional. Brendi “Svetle & Jule” është ndërtuar duke fituar besimin e klientëve në profesionalizmin e punës së tyre. Ndodhet në një lokacion atraktiv në vendbanimin elitar Mëhalla Ajduçko në Tetovë.

Sipas Svetlesë, stili që veshim flet shumë për secilin person, prandaj është e rëndësishme të ndërtojmë një stil që na pasqyron neve dhe personalitetin tonë.

Motoja jonë është “Një vend ku veshjet e ëndrrave tuaja bëhen realitet”.