• Project Gallery

Për ata që i pëlqejnë rrobat tradicionale, zgjedhja mund të bëhet në këtë vend.

Çorapet e ngrohta janë të pashmangshme për ditët e dimrit. Këpucët e fëmijëve të zbukuruara me rruaza i bëjnë fëmijët të lumtur.

 

Dashamirët e bizhuterive tradicionale mund ta gjejnë pjesën e tyre.

 

Ata që përgatiten për ndonjë aheng mund ta bëjnë zgjedhjen e tyre me rrobat tradicionale, kostumet e martesës, veshjet popullore, kaftanët, jelekët, xhamadanët…

 

Dhe nëse e prezantoni traditën tuaj në ndonjë ngjarje këtu do të gjeni veshje popullore për shoqërinë tuaj kulturore dhe artistike.