• Project Gallery

Nena Kocareva Zhupan – Galeria BUKEFAL

 

Njëri nga aktivitetet kryesore të Nenasë dhe Galerisë Bukefal është promovimi dhe prezantimi i veprave të autorëve maqedonas në Maqedoni dhe jashtë saj dhe prezantimi i autorëve cilësorë nga jashtë në Maqedoni.

 

Galeria Bukefal është një projekt afatgjatë që ka prezantuar më shumë se 200 autorë dhe mbi 3000 vepra të artit në vitet e fundit. Ka bashkëpunuar me disa galeri nga Bullgaria, Serbia, Kroacia, Gjermania, Franca, Rusia, Italia, SHBA, Mali i Zi, Shqipëria etj.

 

Këtu do të gjeni një koleksion mbresëlënës të veprave të Zhani Gelevska Veljanovska me veprën e saj On time, Ana Temkova pikturë me titull: Spring,

 

Pikturë me titull: Imaginary story Artist Trajçe Jançevski. Windy meadow Artist Aleksandar Zafirovski,

Pikturë me titull: An unknown star symphony Artist Jordan Manasijeski,

Pikturë me titull: Urban tradition Artist Danço Ordev,

Pikturë me titull: The joy and happiness on the wind Artist Vanço Jakov,

Pikturë me titull: Plain air Artist Rubens Korubin,

Pikturë me titull: Magic of Ohrid Artist Mirko Vuisiç,

Pikturë me titull: White sunset Artist Mirosllav Masin, dhe shumë të tjera të gjitha autentike në stilin e tyre.

 

Jemi të sigurt që do të mahniteni nga bukuria dhe shkëlqimi i artit.

 

Dëshironi ta ngjyrosni brushën dhe ta pikturoni laramaninë e botës, nga emocionet që i zgjojnë tek ju.

 

Hapeni mendjen dhe zemrën tuaj dhe futuni në botën e artit.

 

Një vend ku do të dëshironi të ktheheni përsëri.

 

Mos harroni ta vizitoni Galerinë BUKEFAL dhe me Nena Koçareva-Zhupan të zgjidhni një rrëfim për ju dhe shtëpinë tuaj.