• Project Gallery

Maja Kiroska është një pronare 36-vjeçare e studios Kiroska. Ajo u lind në Tetovë dhe është inxhiniere e diplomuar në dizajn të tekstilit dhe veshjeve në Fakultetin e Teknologjisë në Lubjanë.

Maja është një person jashtëzakonisht i talentuar dhe kreativ, e dallueshme për nga origjinaliteti i krijimeve të saj. Modelet e saj janë paraqitur në ekspozita dhe shfaqje të modës në nivel lokal, rajonal dhe ndërkombëtar.

Maja Kiroska bën fustane martese, fustane zyrtare, pjesë unike të stilistëve të veshjeve dhe aksesorëve të modës, por në të njëjtën kohë merret edhe me kostumografi. Krijimet janë të një mjeshtërie me cilësi të lartë dhe një kujdes i veçantë bëhet gjatë zgjedhjes së materialeve. Studio Kiroska i ndjek trendet botërore dhe sjell gjithmonë unike në çdo dizajn dhe krijim.

Studioja e modës e Maja Kiroskës ndodhet në Tetovë. Përveç klientëve lokalë, ajo gjithashtu ka klientë të rregullt nga rajoni më i gjerë dhe së fundmi filloi eksportimin e pjesëve të stilistëve edhe në Kanada.