• Project Gallery

Gjulaj Kujtilla është krenare për kulturën e saj dhe e kultivon traditën.

Ajo bën veshje tradicionale për meshkuj dhe femra të zbukuruara me zirkona argjendi dhe të ndritshëm, këmisha tradicionale për meshkuj me mëngë të qëndisura, jelekë tradicionalë për meshkuj dhe këpucë të leshta të thurura.

Bën punime me dorë dhe të gjitha këto i bën me përkushtim dhe frymëzim nga kultura popullore.

Nëse jeni adhurues i traditës, ndaluni këtu dhe zgjidheni pjesën tuaj të preferuar.

Edhe më mirë. Porositeni atë në internet dhe ne do t’jua dorëzojmë në adresën tuaj të shtëpisë.