• Project Gallery

Важните  настани во животот  се вредни за да им  се посветите J

 

Двете сестри, Фиснике и Вaлмире од Гостивар , креираат традицинална албанска свечена облека. И тоа не е ништо необично и чудно се додека не ги погледнете нивните модели. Се додека не ја препознаете нивната вештина,  материјалите да ги соединат во потполност. Се додека не ги видите како уживааат  и кога срцето им чука од возбуда,  создавајки…

Овие дами креираат чувство на самодоверба, креирајќи  традиционална албанска свечена облека,  која е совршена за сите свечени   прилики .   Разновиден избор од шалвари, елеци, кошули и фустани изработени од најквалитетното кадифе, штоф абрехам , срма…..

Ќе ги слушнат Вашите желби и ќе добиете препораки кои ќе  ви помогнат при изборот. Ваше е само да се одлучите

Најдете го омиленото парче кое ќе ве одразува вас и вашиот стил.

 

Важните  настани во животот  се вредни за да им  се посветите