• Project Gallery

Ферузан е скромна и љубопитна. Мила, насмеана и љубезна.  

 

Создава украси и украсни предмети и подароци за традиционални албански свадби.  

 

Таа  со својата креативната енергија рачно изработува марамчиња за играње на свадба , украсна рачно изработена крпи за веридба , бидермаери, украсни кутии. Во изработката  користи жоржет, монистра , украсни декорации.  

 

Дел од  украсните прозводите се наменети за веридба кои  придонесуваат за пораскошен изглед на  свеченоста.  . 

Широк спектар на украсни предмети  за  моментите на радост.  

Нејзината креативност ја надополнува и поддржува нејзиниот син.