• Project Gallery

eruzani është modeste dhe kurioze. E dashur, e buzëqeshur dhe e sjellshme.

 

Krijon dekorime dhe sende dekorative dhe dhurata për dasmat tradicionale shqiptare.

 

Me energjinë e saj kreative, ajo bën shami të dasmave të punuara me dorë, peshqir dekorativ për fejesë të punuar me dorë, kuti dekorative. Në bërjen e tyre përdor zhorzhetë, rruaza, sende dekorative.

 

Disa nga produktet dekorative janë për fejesë, gjë që kontribuon për një pamje më luksoze të ceremonisë. Një spektër i gjerë sendesh dekorative për momentet e gëzimit.

 

Kreativteti i saj plotësohet dhe mbështetet nga djali i saj.