• Project Gallery

I bën rrobat tradicionale të fëmijëve me kënaqësi të veçantë.

 

Frymëzuar nga dashuria dhe gjallëria e fëmijëve, motivimi i saj për punë është edhe më i madh.

 

Ferideja bën rroba tradicionale për vajza, të bëra prej mëndafshi në kombinim me tyl dhe rruaza.

 

Veshja tradicionale e meshkujve e bërë për fëmijë, e përbërë nga jeleku, rripi dhe pantallonat, është e pashmangshme.

 

Jelekët tradicionalë për fëmijë të bëra prej pelushi, të zbukuruara me monedha, si dhe rrobat dhe fustanet e fëmijëve të thurura me dorë, dorezat e thurura për fëmijë, bizhuteritë tradicionale të bëra nga rruazat…

 

Dhe nëse dëshironi të jeni gati për dimër, duhet të keni pjesë të ngrohta të thurura në veshjet tuaja.

 

Vlera e paçmuar e traditës ruhet duke krijuar këto pjesë tradicionale të frymëzuara nga krijimtaria popullore.