• Project Gallery

Есма исклучително добро знае што е развивање на бренд и посветеност кон крајниот купувач.  

Потписот „ Есма Ќазим„  е додадената вредност на нејзиниот производ.  

 

Кога планирате венчавка го барате најубавиот фустан кој ве отсликува вас. Есма ќе ви помогне во вашата замисла  и ќе  ја  искреира вашата  венчаница .  

Заблескајте на најубавиот ден во вашиот живот. 

 

Таа во своите  изработки користи свила,   памучна чипка со свила тул (хајал 

и рачно изработени апликации од свилен конец . За декорација употребува   

монистри , природни бисери , сваровски камења и бисери , со што го прави  моделот посебен, дополнително величествен .  

 

Секоја дама ќе се почувствува удобно во своето омилено парче гардероба 

Внесете нови бои и нови креации во својот живот избирајки уникатни парчиња . 

Есма знае да каже: 

Елеганцијата е клучна за вечниот стил ,таа никогаш не излегува од мода . 

Кога обележувате  некој важен настан во вашиот живот , заслужувате да бидете во најубавата креација „.