Traditën e vjetër dhe të pasur e gërsheton me trendet e reja.

Përzgjedhje e madhe e punimeve të punuara me thurje dhe me grep, të bëra nga duart e zellshme të Elteva Mata.

Do të gjeni tapiceri të qëndisura me dorë, mbulesa tavolinash të bëra me dorë dhe të thurura.

Me larminë e tyre, ato frymëzojnë një bukuri të veçantë në dekorimin e shtëpisë.

ELBASANI është qyteti prej nga vjen Elteva Mata.