• Project Gallery

Андриана Ефкоска е успешна претприемачка, сопственик на студиото за графички дизајн и печатење „Фоксел“. Печатницата „Фоксел“ е семеен бизнис и нуди најразлични услуги за печатење, широк избор на рекламен материјалкако и графички дизајн за целосен корпоративен идентитет. 

Наша најголема препорака се големиот број на клиенти, конкурентни цени, брза достава, постојано вложување и инвестиции во квалитетна услуга, комуникација и приближување кон потребите и желбите на клиентите. 

Понуда на услуги за печатење: 

  • дигитално печатење со голем и мал формат, 
  • печатење на широк формат на повеќе видови материјали. ПВЦ, церада, хартија, меш, перфорирано ПВЦ… 
  • офсет печатење – печатење во големи тиражи. Брошури, книги, пакувања… 
  • печатење со сито техника – печатење на текстил, метал, пластика и хартија, 
  • УВ печатење – печатење на веќе постоечки рекламни материјали. 
  • Ласерска и ЦНЦ обработка – гравирање и сечење на плочест материјал 

Вашиот печатен и промотивен материјал е многу важен сегмент од вашата деловна комуникација, затоа го сфаќаме сериозно, ценејќи ги вашите индивидуални потреби и барања. 

.