• Project Gallery

Ajshe Kazim u lind në Ohër dhe ka 7 vjet që drejton me sukses një dyqan bizhuterish. Biznesin që e drejton është familjar dhe daton që nga koha e stërgjyshit, dhe i cili si zejtar ka bërë perla, suvenire, produkte të bakrit dhe produkte të tjera. Ajshe e vazhdoi traditën e familjes duke i prezantuar risitë dhe duke i ndjekur trendet e modës.

Ajshe Kazim i shndërron bizhuteritë e punuara me dorë në një art të vërtetë. Në një vend mund të gjeni ekzemplarë unikë të vathëve, zinxhirëve, rrathëve, karficëve të zbukurimit, unazave dhe bizhuterive të tjera. Pjesët e saj janë unike, të punuara me dorë, të mrekullueshme dhe unike.

Sipas Ajshesë, bizhuteria i jep secilës zonjë një pamje të mrekullueshme dhe e pasuron stilin e saj. Për këtë zanat, thotë që teknika të caktuara duhen të dihen, por talenti është thelbësor për të qenë më i miri dhe për të përparuar. Ka njerëz që kërkojnë bizhuteri mbresëlënëse dhe magjepsëse, dhe ka të tjerë që duan diçka më të thjeshtë dhe më të butë. Ajsheja është këtu me ofertën e saj për të kënaqur shijen dhe stilin e çdo femre.