• Project Gallery

Што ни нуди Надире? 

Која е нејзината приказна? 

Кои се нејзините можности?   

 

Екслузивен салон во срцето на Гостивар. 

Голем избор на тоалети, модерни,  елегантни и софистицирани парчиња на свечени фустани кои ќе  ве остават без здив. 

Префинетоста на  изработката го дополнува нивниот раскош. Во овие тоалети   секоја дама ќе се почувствува  како ѕвезда .  Во овие тоалети  секоја дама  ќе заблеска .  

На Вас останува  според сопствениот  стил да го направите својот избор.  

Вие заслужувате да изгледате гламурозно. 

Надире советува:  

„ Вашиот изглед надополнете го со прекрасна тоалета ,нежна,  баш како за важен настан во животот. Новите  почетоци носат нови можности! „