• Project Gallery

Ајнштајн еднаш кажал „Фантазијата е поважна од знаењето,знаењето е ограничено додека фантазијата го опфаќа целиот свет. 

Со својата фантазијата и креативност   Елена ги создава делата од филигран кои  воодушевуваат . 

Тука можете  да најдете  обетки изработени во филигран со македонски рубин, брошеви со македонски рубин прстени , алки, ланчиња…. 

Имате можност  за изработка на накит по ваша желба Место каде може да ја откриете  својата креативност / да ја преточите својата креација во дело.   

 

 

Имате избор за секојдневно да го надополнувате  вашиот изглед и да бидете уникатни. 

 

Додадете нота на елеганција во вашиот стил .  Чувствувајте се  префинето носејки сребрен филигран со рубин.  

 

Накитот е секогаш во мода . Подарете си нешто вредно .Подарете си накит.