• Project Gallery

Марија Јовановска е успешна менаџерка која управува со ДОРА – микро креативен бизнис за дизајн и производство на уникатен накит и модни додатоци. Во изработката на овие оригинални парчиња накит се користи стара изгубена техника на лиење на злато од восочни модели, но и современи технологии, како компјутерско моделирање, 3Д печатење и ласерско грањирање со цел да се добие моќно, префинето и уникатно парче накит. Предноста на „DORA jewerly” е што клиентите можат да нарачаат накит по сопствена желба., ќе најдете оригинални сребрени привезоци, персонализирани додатоци, како и накит од цртежите на вашите деца. Среброто, месингот, бакарот, но и златото се материјали кои се користат во изработка на овие единствени примероци на накит.

Секое парче накит на „DORA jewerly” има своја приказна.