400 ден

Description

 • Состав: изработени од пресувано дрво
 • Димензии :23 см.
 • Тежина:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Welcome door hangers”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Ели Аиноска
 • Vendor: Ели Аиноска
 • Address: ул.Цар Самуил 24
  Охрид
  6000
 • No ratings found yet!
View Details

Welcome door hangers

400 ден Quick Shop
View Details

Dog door hangers

300 ден Quick Shop

400 ден

Description

 • Composition: made of pressed wood
 • Dimensions: 23 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Welcome door hangers”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Ели Аиноска
 • Vendor: Ели Аиноска
 • Address: ул.Цар Самуил 24
  Охрид
  6000
 • No ratings found yet!