2.400 ден

Description

  • Renting a playroom for two hours for organizing birthday parties (with own drinks and food) = 2400 denars

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Renting a playroom for two hours (with own drinks and food)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Центар за забава и рекреација за деца-ХЕПИ КЛУБ-ДООЕЛ
  • Vendor: Бедије Јакупи
  • Address: ЈНА 0 * 15 село Теарце Тетово
    на патот Јажинце-Тетово
  • No ratings found yet!
View Details

Children’s workshop

1.200 ден Quick Shop
View Details

Детска работилница

1.200 ден Quick Shop
View Details

Закуп на игротека (со сопствени пијалоци и храна)

2.400 ден Quick Shop