300 ден

Description

  • Composition: alcohol and propolis
  • Weight: 30 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROPOLIS”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

View Details

Плетена ташна

1.000 ден Quick Shop
View Details

AKSESORË MODE

1.000 ден Quick Shop
View Details

Natural honey

800 ден Quick Shop

300 ден

Description

  • Përbërja: alkool dhe propolis
  • Përmasat:
  • Pesha: 30 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROPOLIS”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

View Details

CIRCLE WITH TRADITIONAL CLOTHES

1.800 ден Quick Shop
View Details

Природен мед

300 ден Quick Shop
View Details

Kukull e vogël me veshje tradicionale

500 ден Quick Shop
View Details

Традиционална народна носија за деца

4.000 ден Quick Shop