42.000 ден

Description

Artistja Ana Temkova
Tema natyra e vdekur

Viti 2019,
Teknika vaj në pëlhurë
Përmasat 45×35
Pesha: 1 kg
Kornizë druri pa xham

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pranvera”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: ЗУПТ “БУКЕФАЛ” Охрид
  • Vendor: Нена Коцарева Жупан
  • Address: Св.Климент Охридски 54
    Охрид
    6000
  • No ratings found yet!
View Details

Urban tradition

72.000 ден Quick Shop
View Details

Windy Landscape

96.000 ден Quick Shop
View Details

Слика наслов – Цртање во природа

96.000 ден Quick Shop