10.455 ден

Categories: ,

Description

 • Shërbime e kontabilitetit për obligacione / subjekte të vogla
 • Shërbimet e kontabilitetit për obligacionet / subjektet e vogla 15,000,001,00 deri 25,000,00.00 denarë
 • Përpunim i PMPI-së deri në 5 punonjës
 • Evidentimi financiar i pranimit të kalkulimeve dhe faturave dalëse 1 deri në 10
 • Regjistrim i ekstraktit bankar deri në 2-banka
 • Akordim i kartës me partnerët deri në 2 muaj
 • Çmimet janë pa TVSH 18%
 • Çmimi i referohet një shërbimi mujor, të lidhur me një kontratë vjetore

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paketa 8 Shërbime e kontabilitetit për obligacione / subjekte të vogla”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
 • Vendor: Кадире Медија
 • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
  Гостивар
 • No ratings found yet!
View Details

Package 6 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities

6.765 ден Quick Shop
View Details

Пакет 9 Сметководствени услуги за обврзници/мали субјекти

15.375 ден Quick Shop
View Details

Accounting services: opening an account for retirees (natural persons) online

310 ден Quick Shop
View Details

Пакет 2 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/микро/субјекти/вршители на дејност и непрофитни организации

4.305 ден Quick Shop