4.613 ден

Categories: ,

Description

Shërbimet e kontabilitetit për obligacione që janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte

  • Obligacione që nuk janë obligues të TVSH-së (pa të drejtën e zbritjes) / subjektet e vogla Nga 3,000,001.00 denarë deri në 6,000,000.00 denarë
  • Përpunim i PMPI-së deri në 5 punonjës
  • Evidentimi financiar i pranimit të kalkulimeve dhe faturave dalëse 1 deri në 10
  • Regjistrim i ekstraktit bankar deri në 2-banka
  • Akordim i kartës me partnerët deri në 2 muaj
  • Çmimet janë pa TVSH 18%
  • Çmimi i referohet një shërbimi mujor, të lidhur me një kontratë vjetore

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paketa 5 Shërbimet e kontabilitetit për obligacione, që janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • Address:
  • No ratings found yet!
View Details

Unazë filigrani

4.300 ден Quick Shop
View Details

Red wine glasses

1.400 ден Quick Shop