4.000 ден

Categories: ,

Description

Shërbimet e kontabilitetit për obligacione, që nuk janë obligues të TVSH-së (pa të drejtën e zbritjes) / mikro subjekte/ kryerës të veprimtarive dhe organizatave jofitimprurëse

 • Nga 1.000,001 denarë deri në 3,000,000.00 denarë
  Përpunim i PMPI-së deri në 5 punonjës
 • Evidentimi financiar i pranimit të kalkulimeve dhe faturave dalëse
 • Regjistrim i ekstraktit bankar deri në 2-banka
 • Akordim i kartës me partnerët deri në 2 muaj
 • Çmimet janë pa TVSH 18%
 • Çmimi i referohet një shërbimi mujor, të lidhur me një kontratë vjetore

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paketa 3- Shërbimeve të kontabilitetit për obligacione që nuk janë obligues të TVSH-së (pa të drejtë zbritjeje) / mikro”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
 • Vendor: Кадире Медија
 • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
  Гостивар
 • No ratings found yet!
View Details

Package 4 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities

4.920 ден Quick Shop
View Details

Paketa 6 Shërbimet e kontabilitetit për obligacione që janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte

6.765 ден Quick Shop
View Details

Accounting services: preparation of documents for retirement

7.380 ден Quick Shop
View Details

Package 3 Accounting services for non-VAT taxpayers (without right to deduction)/micro

4.000 ден Quick Shop