4.305 ден

Categories: ,

Description

Shërbimet e kontabilitetit për obligacione, që janë obligues të TVSH-së /mikro subjekte/ kryerës të veprimtarive dhe organizatave jofitimprurëse

  • Nga 1.00 denarë deri në 1,000,000.00 denarë
  • Përpunim i PMPI-së deri në 5 punonjës
  • Evidentimi financiar i pranimit të kalkulimeve dhe faturave dalëse 1 deri në 10
  • Regjistrim i ekstraktit bankar deri në 2-banka
  • Akordim i kartës me partnerët deri në 2 muaj
  • Çmimet janë pa TVSH 18%
  • Çmimi i referohet një shërbimi mujor, të lidhur me një kontratë vjetore

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paketa 2 Shërbimet e kontabilitetit për obligacione, që janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte/ kryerës të veprimtarive dhe organizatave jofitimprurëse”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Vendor: admin
  • Address:
  • No ratings found yet!
View Details

Filigree necklace with natural stones from the coast of Ohrid Lake

13.900 ден Quick Shop
View Details

Menyja e ditëlindjes për fëmijë – Paketa 2

2.000 ден Quick Shop
View Details

Whole-day stay

7.000 ден Quick Shop