2.400 ден

Description

  • Marrja me qira e këndit të lojërave për dy orë, për organizimin e ditëlindjeve (me pije dhe ushqim vetanak) = 2400 denarë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marrja me qira e këndit të lojërave për dy orë (me pije dhe ushqim vetanak)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Центар за забава и рекреација за деца-ХЕПИ КЛУБ-ДООЕЛ
  • Vendor: Бедије Јакупи
  • Address: ЈНА 0 * 15 село Теарце Тетово
    на патот Јажинце-Тетово
  • No ratings found yet!
View Details

Закуп на игротека од 2 часа според потрошено 

2.000 ден Quick Shop
View Details

Декорација на балони

1.200 ден Quick Shop
View Details

Individual time limit

100 ден Quick Shop
View Details

Поединечен термин

100 ден Quick Shop