300 ден

Description

 • Përbërja: e punuar nga druri i shtypur
 • Përmasat: 20 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dog door hangers”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Ели Аиноска
 • Vendor: Ели Аиноска
 • Address: ул.Цар Самуил 24
  Охрид
  6000
 • No ratings found yet!
View Details

Чаши со илустрирана содржина

400 ден Quick Shop

Description

 • Состав: изработени од пресувано дрво
 • Димензии :20 см.
 • Тежина:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dog door hangers”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Ели Аиноска
 • Vendor: Ели Аиноска
 • Address: ул.Цар Самуил 24
  Охрид
  6000
 • No ratings found yet!

300 ден

Description

 • Composition: made of pressed wood
 • Dimensions: 20 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dog door hangers”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Ели Аиноска
 • Vendor: Ели Аиноска
 • Address: ул.Цар Самуил 24
  Охрид
  6000
 • No ratings found yet!
View Details

Тањирчиња со илустрирана содржина

400 ден Quick Shop
View Details

Чаши со илустрирана содржина

400 ден Quick Shop
View Details

Dog door hangers

300 ден Quick Shop