1.800 ден

Description

  • Përbërja: xham, bojë konturë, bojë për xham dhe kornizë druri
  • Përmasat: 47x19cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Degë”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information