900 ден

Description

  • Composition: medium-density fibreboard, decoupage paper, acrylic paint, polish
  • Dimensions: 20x15x10 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Decoupage box”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

View Details

Вазна чипка

4.000 ден Quick Shop
View Details

Ангел

9.000 ден Quick Shop
View Details

Цветен круг

3.000 ден Quick Shop