1.500 ден

Description

Состав: две чаши украсени со бисерчиња и камчиња ,огледало,украсна декорација     ,бисери ножици две срца од стакло  ружи од пластика

– Димензии :

– Тежина:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Украс за свадба- сет за свадба за прстените”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: ТП РИТА ДЕКОР
  • Vendor: Фатмире Реџепи
  • Address: Радован Цониќ бр.24
    Тетово
    1220
  • No ratings found yet!
View Details

Марамче за играње на невестата за денот на свадбата

1.500 ден Quick Shop
View Details

Engagement chocolate box with the inscription Happy Engagement

1.500 ден Quick Shop
View Details

Tepsi për “këna gexhe” / tepsi dekorative

500 ден Quick Shop
View Details

Baking pan (tepsi) for “henna night” /decorative baking pans (tepsi)

500 ден Quick Shop