310 ден

Description

  • Сметководствени услуги-oтворање на сметка за пензионери ( за физички лица ) онлине
  • Цените се без 18% ДДВ
  • Цената на услугата е еднократна

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сметководствени услуги-отворање на сметка за пензионери”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
  • Vendor: Кадире Медија
  • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
    Гостивар
  • No ratings found yet!
View Details

Package 4 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities

4.920 ден Quick Shop
View Details

Package 9 Accounting services for taxpayers /small entities

15.375 ден Quick Shop
View Details

Paketa 1- Shërbimet e kontabilitetit për obligacione, që nuk janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte/ kryerës të veprimtarive dhe organizatave jofitimprurëse

3.382 ден Quick Shop
View Details

Paketa 7 Shërbimet e kontabilitetit për obligacionet / subjektet e vogla

8.610 ден Quick Shop