10.455 ден

Description

Сметководствени услуги за обврзници/мали субјекти    Од 15,000,001,00 денари  до 25,000,000.00 денари

 • Изработка на МПИН до 5 вработени
 • Финансиско евидентирање на прием калкулации и излезни фактури   1 до 10
 • Книжење на банкарски изводи до 2-банки
 • Слагање картица со партнери до 2-месечно
 • Цените се без 18% ДДВ
 • Цената се однесува за месечна услуга со склучен годишен договор

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пакет 8 Сметководствени услуги за обврзници/мали субјекти”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
 • Vendor: Кадире Медија
 • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
  Гостивар
 • No ratings found yet!
View Details

. Shërbime të kontabilitetit Përgatitja e llogaritjeve vjetore, për klientët që janë në joaktiv pa dokumente

9.225 ден Quick Shop
View Details

Paketa 3- Shërbimeve të kontabilitetit për obligacione që nuk janë obligues të TVSH-së (pa të drejtë zbritjeje) / mikro

4.000 ден Quick Shop
View Details

Package 5 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities

4.613 ден Quick Shop
View Details

Paketa 7 Shërbimet e kontabilitetit për obligacionet / subjektet e vogla

8.610 ден Quick Shop