4.613 ден

Description

Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/мирко субјекти

Обврзници кои не се ДДВ обврзници(без право на одбивка)/мали субјекти     Од 3,000,001.00 денари до 6,000,000.00 денари

 • Изработка на МПИН до 5 вработени
 • Финансиско евидентирање на прием калкулации и излезни фактури   1 до 10
 • Книжење на банкарски изводи до 2-банки
 • Слагање картица со партнери до 2-месечно
 • Цените се без 18% ДДВ
 • Цената се однесува за месечна услуга со склучен годишен договор

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пакет 5 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/мирко субјекти”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
 • Vendor: Кадире Медија
 • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
  Гостивар
 • No ratings found yet!
View Details

Package 3 Accounting services for non-VAT taxpayers (without right to deduction)/micro

4.000 ден Quick Shop
View Details

Пакет 2 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/микро/субјекти/вршители на дејност и непрофитни организации

4.305 ден Quick Shop
View Details

Пакет 7 Сметководствени услуги за обврзници/мали субјекти

8.610 ден Quick Shop
View Details

Package 5 Accounting services for VAT taxpayers /micro entities

4.613 ден Quick Shop