4.920 ден

Description

Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/мирко субјекти

 • Од 1,000,001 денари до 3,000,000.00 денари
 • изработка на МПИН до 5 вработени
 • Финансиско евидентирање на прием калкулации и излезни фактури  1 до 10
 • Книжење на банкарски изводи до 2-банки
 • Слагање картица со партнери до 2-месечно
 • Цените се без 18% ДДВ
 • Цената се однесува за месечна услуга со склучен годишен договор

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пакет 4-Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/мирко субјекти”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
 • Vendor: Кадире Медија
 • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
  Гостивар
 • No ratings found yet!
View Details

Сметководствени услуги-отворање на сметка за пензионери

310 ден Quick Shop
View Details

Package 7 Accounting services for taxpayers /small entities

8.610 ден Quick Shop
View Details

Paketa 6 Shërbimet e kontabilitetit për obligacione që janë obligues të TVSH-së / mikro subjekte

6.765 ден Quick Shop
View Details

Пакет 5 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/мирко субјекти

4.613 ден Quick Shop