4.305 ден

Description

Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/микро/субјекти/вршители на дејност и непрофитни организации

 • Од 1,00 денар  до 1,000,000.00 денари
 • Изработка на МПИН до 5 вработени
 • Финансиско евидентирање на прием калкулации и излезни фактури  од 1 до 10
 • Книжење на банкарски изводи до 2-банки
 • Слагање картица со партнери до 2-месечно
 • Цените се без 18% ДДВ
 • Цената се однесува за месечна услуга со склучен годишен договор

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пакет 2 Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/микро/субјекти/вршители на дејност и непрофитни организации”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

 • Store Name: Сметководствено биро и ревизија БЕРИСА Ком
 • Vendor: Кадире Медија
 • Address: ул.101 бр.бб с.Неготино Општина.Врапчиште
  Гостивар
 • No ratings found yet!
View Details

Accounting services: opening an account for retirees (natural persons) online

310 ден Quick Shop
View Details

Пакет 4-Сметководствени услуги за обврзници кои се ДДВ обврзници/мирко субјекти

4.920 ден Quick Shop
View Details

. Shërbime të kontabilitetit Përgatitja e llogaritjeve vjetore, për klientët që janë në joaktiv pa dokumente

9.225 ден Quick Shop
View Details

Package 9 Accounting services for taxpayers /small entities

15.375 ден Quick Shop