1.800 ден

Description

  • Ingredients: plastic doll, polyester, wool, decorative stones
  • Dimensions: Weight:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CIRCLE WITH TRADITIONAL CLOTHES”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

View Details

Veshja popullore tradicionale për fëmijë

4.000 ден Quick Shop
View Details

Royal jelly

1.800 ден Quick Shop
View Details

Doll with traditional clothes, small

500 ден Quick Shop

1.800 ден

Description

  • Состав: кукла од пластика ,полиестер ,волна ,украсни каменчиња
  • Димензии :
  • Тежина:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кукла со традиционална облека”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

View Details

Royal jelly

1.800 ден Quick Shop
View Details

Матичен млеч

1.800 ден Quick Shop
View Details

Ноќни капки за кожа

600 ден Quick Shop
View Details

Doll with traditional clothes, small

500 ден Quick Shop