500 ден

Description

  • Состав: кукла од пластика ,полиестер ,волна ,украсни каменчиња
  • Димензии :
  • Тежина:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kукла со традиционална облека мала”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

View Details

Ноќни капки за кожа

100 ден Quick Shop
View Details

Natural honey

300 ден Quick Shop
View Details

Чорапи

1.200 ден Quick Shop
View Details

Pika nate për lëkurë

600 ден Quick Shop