2.400 ден

Description

  • Закуп на игротека за два часа за организирање родендени ( со сопствени пијалоци и храна)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Закуп на игротека (со сопствени пијалоци и храна)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Vendor Information

  • Store Name: Центар за забава и рекреација за деца-ХЕПИ КЛУБ-ДООЕЛ
  • Vendor: Бедије Јакупи
  • Address: ЈНА 0 * 15 село Теарце Тетово
    на патот Јажинце-Тетово
  • No ratings found yet!
View Details

Balloon decoration

1.200 ден Quick Shop
View Details

Детска работилница

1.200 ден Quick Shop
View Details

Закуп на игротека од 2 часа според потрошено 

2.000 ден Quick Shop