Showing 1–8 of 201 results

View Details

1. Veshje tradicionale, kostume për dasma, kostume popullore vishen nga shoqëritë kulturore dhe artistike, kostumet popullore, kaftanët, jelekë, xhamadanë

View Details

AKSESORË MODE

1.000 ден Quick Shop
View Details

Bidermaer (buqetë) nga lulet artificiale

2.000 ден Quick Shop
View Details

Bidermajer (buqetë)

1.500 ден Quick Shop
View Details

Bizhuteri tradicionale të bëra me rruaza

View Details

Blejzer elegant me jakë dhe xhepa

7.200 ден Quick Shop