Развој на микро претпријатија на жени во прекугранична област

Проектот „Развој на микро-претпријатија на жени во прекуграничната област“ има  цел да ја зголеми конкурентноста на жените, да го зајакне женското претприемништво во регионот на Полог и Елбасан и да обезбеди одржливи решенија за развој на микро и малите бизниси на жените во прекуграничната област.

Подршка за жени претприемачи

Со секој купен производ од страната „WOMENPOWERON“ даваме директен допринос и поддршка за развој на женското претприемништво.

ПРОИЗВОДИТЕ ОД НАШИТЕ ПРЕТПРИЕМАЧИ

Ова се најпродаваните производи оваа недела

Sale! View Details

Фустан со кадифе и срма, машински изработен

55.000 ден 42.999 ден Quick Shop